شما اینجا هستید

چند مورد در هنگام اجرای سایت بر روی هاست

6 پست / 0 جدید
آخرین ارسال

وضعیت: آفلاین
  • تعداد ارسال: ۱۷
  • تاریخ عضویت: ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
  • آخرین حضور: ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
  • سمت: کاربر عضو
  • موقعیت: تهران

سایتی که طراحی کردم رو لوکال درست کار می کنه ولی وقتی که سایت رو آپلود می کنم رو سرور به دوتا مشکل برمی خودم:
1: در بعضی از صفحات وقتی تنظیماتی رو تغییر می دم و بر روی دکمه save کلیک می کنم، منتقل می شم به روت سایت (صفحه اول سایت) و بعد هیچ اتفاقی نمی افته! یعنی چیزی ذخیره نمیشه و من فقط منتقل می شود به صفحه اول سایت.

2: دومین مشکل با ویرایش مطالب هستش. وقتی من می خوام مطلبی رو ویرایش کنم درون فیلد body (که برای مدیریت این فیلد ماژول ckeditor رو نصب کردم) صفحه اول سایتم لود میشه!!! و وقتی این مطالب رو هم ذخیره کردنی به صفحه اول سایت منتقل می شم.

تو مورد دوم که مشکل رو فهمیدم کجاست:
POST /ckeditor/xss که ارور 302 Found رو میده. و یک راه حل های بود در این زمینه که جواب هم داد ولی باز انتقال دادن به صفحه اصلی بعد از زدن دکمه ذخیره باز هم وجود داره.

از دوستان کسی به همچین مشکلی بر خورده؟ احتمالش هست که از سرور باشه؟

نسخه مرتبط: 

وضعیت: آفلاین
  • نسخه دروپال: 7.00
  • تعداد ارسال: ۴۰۶۵
  • تاریخ عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۸
  • آخرین حضور: ۱۳۹۵/۱۱/۲۹
  • سمت: پشتیبانی
  • موقعیت: نامشخص

منم روی یکی از سایت ها با این مشکل روبرو هستم که در زمان نصب افزونه جدید مرتب این اتفاق می افته. طی تحقیقات و پیگیری هایی که انجام شده مشخص شد دلیلش یک محدودیت امنیتی در آخرین نسخه cpanel است. در حال بررسی لاگ سرور در زمان وقوع این مشکل هستیم که هنوز راه حل مشخصی براش پیدا نکردیم. اگر شما هم از آخرین نسخه cpanel استفاده میکنید شاید مشکل مشابه برای شما وجود دارد. به محض یافتن راه حل مناسب در این تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد.


وضعیت: آفلاین
  • تعداد ارسال: ۱۷
  • تاریخ عضویت: ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
  • آخرین حضور: ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
  • سمت: کاربر عضو
  • موقعیت: تهران

میمنون اگه اطلاع رسانی بشه.
باز اگه منم راه حلی رو برای این مشکل پیدا کردم در همین تاپیک می گم بهتون.


وضعیت: آفلاین
  • تعداد ارسال: ۱۷
  • تاریخ عضویت: ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
  • آخرین حضور: ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
  • سمت: کاربر عضو
  • موقعیت: تهران

مشکل حل شد.
همون طور که شما گفتید دلیلش همون محدودیت امنیتی هستش.
تو قسمت cpanel باید گزینه ModSecurity رو (که روی دامین شما ثبت میشه) غیر فعال کنید.


وضعیت: آفلاین
  • نسخه دروپال: 7.00
  • تعداد ارسال: ۴۰۶۵
  • تاریخ عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۸
  • آخرین حضور: ۱۳۹۵/۱۱/۲۹
  • سمت: پشتیبانی
  • موقعیت: نامشخص

واقعا جای تشکر داره که راه حل را ارسال کردید ، بنده هم بعد از کلی تحقیق با کمک شما تونستم با غیر فعال کردن ModSecurity این مشکل رو حل کنم.


وضعیت: آفلاین
  • تعداد ارسال: ۱۷
  • تاریخ عضویت: ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
  • آخرین حضور: ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
  • سمت: کاربر عضو
  • موقعیت: تهران

بابت همین راهنمایی از شما ممنونم.