|
16 بهمن, 1390 - 16:05
دروپال نسه 6.24 هم اومده یکی دو روزه...لطفا زودتر نسخه فارسی اون در سایت قرار داده بشه...
20 بهمن, 1390 - 18:02
سلام آقایان پشتیبان لطفاً برای انتشار این نسخه جدید 6 حداقل مقداری عجله کنید یه احترامی برای کاربراتون قایل بشید من برای یکی از سایت هام از این انتشار شما استفاده کردم اینقدر که بهم زنگ زدن کلافه شدم.
20 بهمن, 1390 - 22:05
متوجه منظورتون نشدم همه فایلهایی که در اونها تغییر ایجاد شده رو میتونید در عکس مشاهده کنید و خودتون اقدام به آپدیت کنید، لازم نیست منتظر بمونید. اضافه کردن کد پایین بعد از خط ۲۲۸. البته اگر با php آشنایی داشته باشید هر جای مناسب دیگر هم میتونید بزاریدش. تابع پایین هم بصورت زیر تغییر کنه: function language_default($property = NULL) {بعد از تغییر: function language_default($property = NULL) {اعمال تغییرات کار زیاد سختی نیست
22 بهمن, 1390 - 21:16
ممنون از توضیحات خوب و مبسوط جناب هیرش
24 بهمن, 1390 - 11:18
آقا همه اینا تبرکه درسته اما اینطور پشتیبانی کردن نادرسته.
24 بهمن, 1390 - 14:43
باسلام ما مي توانيم با نسخه اصلي بروز رساني كنيم و با استفاده از ماژول Calendar Systems مشكل تاريخ شمسي را حل كنيم .
24 بهمن, 1390 - 15:33
بله، روش درست باید بصورتی باشه که کدهای اصلی دست نخورده باقی بمونه. فکرشو بکنید هر منطقه یا سایت پشتیبانی بیاد برای خودش کد هسته رو دستکاری کنه دیگه اینجوری پیشرفت خیلی کند صورت میگرفت. میشه برنامه همین جا! به نظر من هم خیلی بهتره که از یک ماژول استفاده بشه تا اینکه کدهای هسته دستکاری بشه. دیگه موقع آپدیت این مشکلات هم بوجود نمیاد
24 بهمن, 1390 - 22:37
آقایون شدیدن توصه می کنم اگر نسخه این سایت را نصب کردید و حالا می خواهید با روش آقای vmd111 بروز رسانی انجام دهید یکبار این کار را روی لوکال در سیستم خود چک کنید چرا؟
27 بهمن, 1390 - 18:43
هیرش عزیز که انگار فقط ایشون هستند که زحمت میکشند...میشه لطف کنید یه مکانیسم لی بدید به ما....ببینید 5 تا فایل رو باید تغییر بدید...یکی رو که خودتون فرمودید چی شده...امکانش هست زحمت بکشید و اون چند تا فایل رو کامل بگین که چه تغییراتی باید توش بشه؟ اینجوری خیلی راحت میتونیم بدون مشکل آپدیت کنیم... اگر زحمتی نیست اینکارو بکنید...دقیقا مثل پست قبلیتون بگین که چه تغییراتی در هر فایل باید انجام بشه..چون من نتونستم هیچی بفهمم....ممنونم ازتون...
3 اسفند, 1390 - 20:26
بجای لیست تغییرات خودم نسخه ۶.۲۴ رو درست کردم! که ضمیمه شده باز هم پیشنهاد میکنم شما این ۵ فایل رو از نسخه اصلی کپی و جایگزین فایلها کنید بعد به نسخه جدید آپدیت کنید . برای تبدیل تاریخ هم از ماژول Calendar systems استفاده کنید.
28 بهمن, 1390 - 16:56
بله خیلی مچکرم....خدا اجرتون بده اگر تغییرات رو میگفتید بهتر بود....
28 بهمن, 1390 - 18:44
من سایتهای زیادی نساختم ولی قطعا هر سایتی که در آینده بسازم از ماژول استفاده خواهم کرد این هم تغییرات کدی که باید اضافه شود:تغییر بعدی: کد قبل از اعمال تغییر:-------------------------------------------- فایل common.inc کدی که باید اضافه شود:تغییر بعدی: کد قبل از اعمال تغییرات:-------------------------------------------- فایل form.inc کد قبل از اعمال تغییر:فایل comment.modle کدی که باید اضافه شود:تغییر بعدی: کد قبل از اعمال تغییر:-------------------------------------------- فایل: node.module کدی که باید اضافه شود:تغییر بعدی: کدی که باید اضافه شود:
3 اسفند, 1390 - 14:26
فوق العاده بود :)
28 بهمن, 1390 - 23:39
ممنون
29 بهمن, 1390 - 02:12
با سلام من يكي از سايت هاي طراحي شده را از نسخه 6.22 به نسخه 6.24 ارتقاء دادم با توجه به اشاره مجدد جناب آقاي هيرش در مورد استفاده از ماژول Calendar Systems ، من به جاي استفاده از نسخه تهيه شده توسط جناب آقاي هيرش كه زحمت زيادي براي آن كشيده شده ، نسخه 6.22 را مستقيما به نسخه اصلي 6.24 ارتقاء دادم. مراحل كار : 1- تهيه نسخه پشتيبان از كل سايت شامل كليه فايلها در مسير سايت + ديتابيس سايت ******* Backup or Die ******* 2- حذف هسته دراپال 6.22 (مسير sites حذف نگردد ) 5- كپي ماژولهاي مورد نياز براي بروز رساني (ممكن است بعضي از ماژول هاي شما نياز به بروز رساني داشته باشند) و اتمام كار من به مشكي برنخوردم انشاا.. شما هم مشكلي نداشته باشيد. باز مجددا يادآوري مي كنم حتما از كل سايت و ديتابيس آن نسخه پشتيبان تهيه نمائيد و سايت را درحالت آفلاين قراردهيد . اگر سايت بعد از ارتقاء بالا نيامد و خطاي سروري داد در فايل .htaccess تغيير زير را اعمل نمائيد . Options +FollowSymLinks را به
3 اسفند, 1390 - 20:05
با نسخه دوست خوبمون هیرش من یکبار نصب کردم....ولی مشکلاتی نمایشی با نسخه فارسی این سایت داشت یکی اینکه قالب گارلند نشون میده توسط این سایت تغییر داده شده و اصلاحاتی رو دیده یکی اینکه زبان پیشفرض سایت فارسی نبود چرا اینجوریه؟ وقتی نسه فارسی این سایت رو نصب کرده باشی حالا که بخوای با این آپدیت کنی مشکلی از لحاظ ترجمه نیست منتها برای نصب مشکل است...فایل ترجمه کل دروپال کدومه و کجا قرار ش دادند/
3 اسفند, 1390 - 20:27
ممنون که خبر دادی. دلیلش این بود که فایل پوشه پروفایل کپی نشده بود و تصحیح کردم.
این رو متوجه نشدم.
4 اسفند, 1390 - 14:34
ممنونم که پیگیر هستید..حالا مورد اینجاست که اگه نخواهیم دردسر این دروپال فارسی رو داشته باشیم و با افزونه کالندر سیستم کار نیم به چه صورته.. تمام این تاپی به موضوع تاریخ شمسی اشاره داره ... درسته؟ پس با این حساب با ین تغییرات تاریخ شمسی درست میشه. 1- ما به جای انجام این کارها افزونه calendar system رو استفاده کنیم کافیه؟ سه سوال در ارتباط با تاریخ فارسی شده توسط این سایت بود..حالا یه توضیح کلی: 4- اگر ما بیایم و فایل fa رودر profile/default/translation بریزیم + نصب افزونه calendar systems : دیگه مشکلی نیست؟ یعنی تفاوتی نداره ؟ 5- افزونه کالندر سیستم با ویوز و یا آرشیو ویوز مشکل داره درسته؟ ممنون
4 اسفند, 1390 - 16:18
1- افزونه Calendar system تاریخ رو شمسی میکنه. شما استفاده کنید اگر کافی نبود درخواست بدید قابلیت مورد نظرتون بهش اضافه بشه، یا خودتون کمک کنید تا اضافه بشه. اینجوریه که یک ماژول پیشرفت میکنه. ۲- مشکل اعداد همچنان باقی هست. تو فکر ساختن ماژولی هستم که این مشکل رو رفع کنه، انشاءالله که درست بشه. ۳- این ماژول هم توابعی برای نمایش تاریخ داره، فکر کنم بشه هر جایی ازش استفاده کرد. ۴ و ۵ رو هم آزمایش کنید اگر مشکلی بود، به ما هم خبر بدید ;)
6 اسفند, 1390 - 00:24
سلام، آقای هیرش از اینکه میبینم بالاخره یک نفر کاری می کنه جای خوشحالی داره منظورم برای همین رفع مشکل اعداد است برای همین خواستم چند نکته را بگم شاید کمکی کنه: آدرس سایت فایل مبدل: jdf.dcr.ir موضوع ارسال شده در انجمن: مبدل تاریخ و زمان شمسی (جلالی) 5- اگر خواستی فقط برای تبدیل اعداد کار کنی از این فایل استفاده کن اون هم جالبه و در افزونه وردپرس هم از اون استفاده شده ظاهراً اسمش فارسی نامبره و متعلق به آقای فرهادی است. البته به نظر من یک کار اساسی بشه خیلی بهتره تا اینکه هر بار یکی برای یک قسمت کار کنه اینطور بار فارسی سازی دروپال چندتا برنامه می خوای یکی اعداد را تصحیح کنه یکی اون چهار اختلاف فارسی و عربی و دیگری تاریخ. آدرس: www.farhadi.ir نام فایل: farsinu
6 اسفند, 1390 - 17:21
راهنمای خیلی خوبی بود. ممنون که وقت گذاشتی. من هم معتقدم کار اساسی و بنیادی باشه خیلی بهتره اما برای این کار به کمک بقیه دوستان هم نیاز هست.
12 اسفند, 1390 - 01:43
دوستان این ماژول calendar_system رو من فعال کردم اما ساعت رو میریزه به هم. من تایم زون رو گذاشتم رو 3:30+ زمانیکه این ماژول فعال نیست. ساعت سیستم درسته. تاریخ هم درسته. اما به میلادی هست. مثلا میزنه جمعه 02 مارچ 2012 اما وقتی این ماژول رو فعال میکنم و حالت ایرانی رو هم تنظیم میکنم. تاریخ رو درست نشون میده. جمعه 12 فروردین 1390 اما ساعت به هم میریزه و دروافع حتی با انتخاب مقادیر متفاوت تایم زون هم نمیشه ساعت رو تنظیم کرد. کسی در این مورد به مشکلی خورده ؟
12 اسفند, 1390 - 18:09
نسخه 6.25 ارائه شده ولی امنیتی نیست.
14 اسفند, 1390 - 09:39
پیام خطا چی بود؟
14 اسفند, 1390 - 11:00
سلام دوستان پیشنهاد می کنم حالا که دارید زحمت اپ به 6.24 می کشید یه دفعه ببرید رو d.7 - درسته شاید تازه اوایلش باشه و باگ هاش هنوز داره گرفته میشه ولی خیلی از 6 بهتره موفق باشید
14 اسفند, 1390 - 11:01
بیشتر به این دلیل میگم که پشتیبانی از 7 بین ایرانی ها خیلی دیر اتفاق میفته - اون وقت تازه داره 8 میاد روی کار - تا چند وقت دیگه پشتیبانی از 6 هم تموم میشه
14 اسفند, 1390 - 12:18
شما درست میگید. سرعت پیشرفت ما ایرانیها خیلی پایین اومده البته ماژولها برای دروپال 7 هم هنوز کامل نشدن. خیلی از ماژولها در دروپال 6 هستند که مشابهشون رو در ورژن 7 نداریم.
14 اسفند, 1390 - 13:19
من در این تاپیک دستورالعملی که هیرش عزیز قرار دادن رو انجام دادم. نتیجه کار رو نوشتم. نمیدونم چرا ساعت رو درست انجام نمیده. جالبش اینجاست که روی لوکال من درست کار میکنه. اما روی سایت اصلی مشکل داره. ساعت سرور درسته چون در حالت بدون تغییرات همه چی درست نشون داده میشه. لطفا تاپیک مورد نظر رو ببینید و پست اخر رو بخونید.
16 اسفند, 1390 - 13:21
من نسخه موجود در همین سایت رو به 6.25 ارتقا دادم. 2 جا هم تستش کردم و مشکلی ندیدم. فکر می کنم بتونید ازش استفاده کنید. اگر مشکلی بود بگید: |

شما خودتون هم میتونید دروپال رو آپدیت کنید. در واقع چون نسخه جدید شامل آپدیت مواد امنیتی میشه بهتره که هر چه زودتر این کار رو انجام بدید و منتظر کسی نمونید.
قبل از هر کاری از کل سایت و دیتابیس نسخه پشتیبانی بگیرید و طبق روشهای متداول آپدیت هسته دروپال، اقدام به آپدیت کنید.
با مقایسه نسخه فارسی اینجا و نسخه دروپال سایت اصلی (drupal.org) میتونید تفاوتها رو ببینید و بعد از آپدیت خودتون دستی تغییرات رو اعمال کنید. امروز تک تک فایلهای این دو نسخه رو مقایسه کردم (نسخه ۶.۲۲) البته با یک نرمافزار. خیلی برام جالب بود!
عکسی که در انتها پست موجود است لیست تمام فایلهایی است که در دو نسخه فارسی و انگلیسی با هم فرق دارند (فقط همین چندتا هستند!!! یکیش عکس، ۲ تا آخری هم مربوط به ترجمه است. فقط میمونه ۵ تا!)
موارد قابل ذکر:
- فایلهای po. فارسی هم وجود دارند که اگر اصولی آپدیت کنید پاک نمیشن و در صورت پاک شدن به راحتی میشه بازم کپیش کرد. پس از این جهت مشکلی نیست.
- تغییرات دو فایل آخری install.php و update.php فقط شامل اضافه کردن ترجمه هست که اصولی ترجمه نشده و بین کدها وارد شدن. این ترجمه فقط موقع آپدیت و نصب ظاهر میشن. بعد از آپدیت میشه دستی ترجمهها رو وارد کرد یا ازشون صرف نظر کرد! مشکلی پیش نمیاد.
- فایلهای دیگر در چند خط تفاوت دارند که به راحتی میشه دستی اونها رو اعمال کرد. فکر نکنم رو هم دیگه ۳۰ خط بشه! تقریبا همش مربوط میشه به تبدیل تاریخ میلادی به شمسی
* نرمافزاری که استفاده کردم اسمش meld است که مخصوص لینوکس هست. اما راههایی برای نصبش در ویندوز وجود داره. با استفاده از این نرمافزار یا نرمافزارهای مشابه به راحتی میتونید تغییرات موجود در فایلها رو ببینید