سیستم مدیریت محتوای دروپال فارسی
29 پاسخ [آخرین ارسال]
عضو شده: 24 تیر 1390

دروپال نسه 6.24 هم اومده یکی دو روزه...لطفا زودتر نسخه فارسی اون در سایت قرار داده بشه...

عضو شده: 13 دی 1389

شما خودتون هم می‌تونید دروپال رو آپدیت کنید. در واقع چون نسخه جدید شامل آپدیت مواد امنیتی میشه بهتره که هر چه زودتر این کار رو انجام بدید و منتظر کسی نمونید.

قبل از هر کاری از کل سایت و دیتابیس نسخه پشتیبانی بگیرید
و طبق روش‌های متداول آپدیت هسته دروپال، اقدام به آپدیت کنید.
با مقایسه نسخه فارسی اینجا و نسخه دروپال سایت اصلی (drupal.org) می‌تونید تفاوت‌ها رو ببینید و بعد از آپدیت خودتون دستی تغییرات رو اعمال کنید. امروز تک تک فایل‌های این دو نسخه رو مقایسه کردم (نسخه ۶.۲۲) البته با یک نرم‌افزار. خیلی برام جالب بود!
عکسی که در انتها پست موجود است لیست تمام فایل‌هایی است که در دو نسخه فارسی و انگلیسی با هم فرق دارند (فقط همین چندتا هستند!!! یکیش عکس، ۲ تا آخری هم مربوط به ترجمه‌ است. فقط می‌مونه ۵ تا!)

موارد قابل ذکر:
- فایل‌های po. فارسی هم وجود دارند که اگر اصولی آپدیت کنید پاک نمیشن و در صورت پاک شدن به راحتی میشه بازم کپیش کرد. پس از این جهت مشکلی نیست.
- تغییرات دو فایل آخری install.php و update.php فقط شامل اضافه کردن ترجمه هست که اصولی ترجمه نشده و بین کدها وارد شدن. این ترجمه فقط موقع آپدیت و نصب ظاهر میشن. بعد از آپدیت میشه دستی ترجمه‌ها رو وارد کرد یا ازشون صرف نظر کرد! مشکلی پیش نمیاد.
- فایل‌های دیگر در چند خط تفاوت دارند که به راحتی میشه دستی اون‌ها رو اعمال کرد. فکر نکنم رو هم دیگه ۳۰ خط بشه! تقریبا همش مربوط میشه به تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

* نرم‌افزاری که استفاده کردم اسمش meld است که مخصوص لینوکس هست. اما راه‌هایی برای نصبش در ویندوز وجود داره. با استفاده از این نرم‌افزار یا نرم‌افزارهای مشابه به راحتی می‌تونید تغییرات موجود در فایل‌ها رو ببینید

Screenshot - 02062012 - 09:28:56 AM.jpg
عضو شده: 9 بهمن 1390

سلام آقایان پشتیبان لطفاً برای انتشار این نسخه جدید 6 حداقل مقداری عجله کنید یه احترامی برای کاربراتون قایل بشید من برای یکی از سایت هام از این انتشار شما استفاده کردم اینقدر که بهم زنگ زدن کلافه شدم.
جناب هیرش فایلهایی که شما معرفی کردید عدل همان فایلهایی است که این سایت در آنها تغیرات اعمال فرمودند البته نه همش مثل همین فایل bootstrap.inc

متوجه منظورتون نشدم

همه فایل‌هایی که در اونها تغییر ایجاد شده رو می‌تونید در عکس مشاهده کنید و خودتون اقدام به آپدیت کنید،‌ لازم نیست منتظر بمونید.
برای مثال تغییراتی که بعد از آپدیت باید در فایل bootstrap.inc ایجاد کنید خطوط پایین هستن:

اضافه کردن کد پایین بعد از خط ۲۲۸. البته اگر با php آشنایی داشته باشید هر جای مناسب دیگر هم می‌تونید بزاریدش.
require_once './includes/persiandate.inc';

تابع پایین هم بصورت زیر تغییر کنه:
قبل از تغییر:

function language_default($property = NULL) {
  $language = variable_get('language_default', (object) array('language' => 'en', 'name' => 'English', 'native' => 'English', 'direction' => 0, 'enabled' => 1, 'plurals' => 0, 'formula' => '', 'domain' => '', 'prefix' => '', 'weight' => 0, 'javascript' => ''));
  return $property ? $language->$property : $language;
}

بعد از تغییر:

global $InstallationLanguageSelected;
  if($InstallationLanguageSelected == 'fa'){
  $language = variable_get('language_default', (object) array('language' => 'fa', 'name' => 'Persian', 'native' => 'Persian', 'direction' => 1, 'enabled' => 1, 'plurals' => 0, 'formula' => '', 'domain' => '', 'prefix' => '', 'weight' => 0, 'javascript' => ''));
  }else{
  $language = variable_get('language_default', (object) array('language' => 'en', 'name' => 'English', 'native' => 'English', 'direction' => 0, 'enabled' => 1, 'plurals' => 0, 'formula' => '', 'domain' => '', 'prefix' => '', 'weight' => 0, 'javascript' => ''));
  }
}

اعمال تغییرات کار زیاد سختی نیست

عضو شده: 15 فروردین 1390

ممنون از توضیحات خوب و مبسوط جناب هیرش
خداقوت

آقا همه اینا تبرکه درسته اما اینطور پشتیبانی کردن نادرسته.
جناب هیرش برنامه دارن میتونن خط به خط کدها را چک کنن اما یکی مثل من باید خط به خط چشم بگزاری حالا تو برخی از موارد سخت میشه تشخیص داد که این تغییری است که سایت اصلی برای بروزرسانی انجام داده یا این سایت برای فارسی سازی انجام داده اگر این سایت هم مثل خیلی از سایت های پشتیبانی برای فارسی سازی افزونه تهیه می کرد حالا ما اینطور سردرگم نبودیم.
اصلاً نیستند نمیدونم شاید از شانس ما حالا که ما عضو سایت شدیم پشتیبانی به کل تعطیل کردن ای کاش از قبل اعلام میکردن که مثلاً ما تا یک سال دیگه پشتیبانی میکنیم و بعد انجام نمیدیم البته تو ایران چیزی بنام تعهد نه که نباشه اما کم امیدوارم این سایت جزء اون دسته نباشه.

عضو شده: 26 فروردین 1389

باسلام
به نظر من نيازي به انجام اين نوع بروز رساني نيست

ما مي توانيم با نسخه اصلي بروز رساني كنيم و با استفاده از ماژول Calendar Systems مشكل تاريخ شمسي را حل كنيم .

بله، روش درست باید بصورتی باشه که کدهای اصلی دست نخورده باقی بمونه. فکرشو بکنید هر منطقه یا سایت پشتیبانی بیاد برای خودش کد هسته رو دستکاری کنه دیگه اینجوری پیشرفت خیلی کند صورت می‌گرفت. میشه برنامه همین جا!
دروپال رو از اساس ماژولار ساختن تا کسی که قصد داره قابلیتی بهش اضافه کنه مجبور به دست بردن تو کد هسته اون نباشه.

به نظر من هم خیلی بهتره که از یک ماژول استفاده بشه تا اینکه کدهای هسته دستکاری بشه. دیگه موقع آپدیت این مشکلات هم بوجود نمیاد

آقایون شدیدن توصه می کنم اگر نسخه این سایت را نصب کردید و حالا می خواهید با روش آقای vmd111 بروز رسانی انجام دهید یکبار این کار را روی لوکال در سیستم خود چک کنید چرا؟
به این دلیل که من این کار را اون اوایل انجام دادم یکسری خطا در بخشهایی از سایت نمایش میداد.

هیرش عزیز که انگار فقط ایشون هستند که زحمت میکشند...میشه لطف کنید یه مکانیسم لی بدید به ما....ببینید 5 تا فایل رو باید تغییر بدید...یکی رو که خودتون فرمودید چی شده...امکانش هست زحمت بکشید و اون چند تا فایل رو کامل بگین که چه تغییراتی باید توش بشه؟ اینجوری خیلی راحت میتونیم بدون مشکل آپدیت کنیم...
اگر این 5 تا فایل رو این تغییرات رو توش بدیم دیگه همه چیز حله؟ تاریخ شمسی و ... همه اوکیه؟

اگر زحمتی نیست اینکارو بکنید...دقیقا مثل پست قبلیتون بگین که چه تغییراتی در هر فایل باید انجام بشه..چون من نتونستم هیچی بفهمم....ممنونم ازتون...

بجای لیست تغییرات خودم نسخه ۶.۲۴ رو درست کردم! که ضمیمه شده
دیگه بجای اینکه تک تک فایل‌ها رو ویرایش کنید فقط لازمه که از این نسخه برای آپدیت استفاده کنید.
قبل از هر کاری از کل سایت (فایل‌ها و دیتابیس) پشتیبانی بگیرید!
من خودم آزمایش کردم، درست نصب شد و تاریخ هم درست بود ولی ...
من هیچ مسئولیتی در قبال آپدیت به این نسخه برعهده نمی‌گیرم
بعد از دانلود فایل نام اون رو تغییر بدید به «drupal-6.24.tar.7z» سپس اون رو از حالت فشرده خارج کنید.

باز هم پیشنهاد می‌کنم شما این ۵ فایل رو از نسخه اصلی کپی و جایگزین فایل‌ها کنید بعد به نسخه جدید آپدیت کنید . برای تبدیل تاریخ هم از ماژول Calendar systems استفاده کنید.

ضمیمهاندازه
drupal-6.24-fixed2.tar_.rar 938.26 کیلو بایت

بله خیلی مچکرم....خدا اجرتون بده
هیرش جان فکر کنم اگر لیست تغییرات رو بذاری برای دفعه بعد هم دیگه نخواهیم منتظر بمونیم...شما خودت از کدوم روش استفاده کردی؟این یا ماجول؟ فکر کنم توی این نسخه که دروپال سی ام اس داده بیرون خیلی تغییرات به جز تاریخ شمسی شده ... شما چه فکر میکنید/ آیا همه تفییرات این نسخه با ماجول calendar system حل میشه...؟

اگر تغییرات رو میگفتید بهتر بود....

من سایت‌های زیادی نساختم ولی قطعا هر سایتی که در آینده بسازم از ماژول استفاده خواهم کرد
امروز صبح داشتم تغییرات رو می‌نوشتم ولی گفتم اگر کل پکیج رو آماده کنم برای کاربرا راحتره برای همین اون پست رو پاک کردم. در ضمن من نرم‌افزار خیلی خوبی رو معرفی کردم اگر دوست دارید دید بهتری داشته باشید اون رو حتما نصب کنید.

این هم تغییرات

فایل bootstrap.inc

کدی که باید اضافه شود:

require_once './includes/persiandate.inc';
--------------------------------

بین این دو خط قرار بگیرد:
*/
function timer_start($name) {

تغییر بعدی:
کد قبل از اعمال تغییر:

}
--------------------------------------------

کد بعد از اعمال تغییر:

global $InstallationLanguageSelected;
  if($InstallationLanguageSelected == 'fa'){
  $language = variable_get('language_default', (object) array('language' => 'fa', 'name' => 'Persian', 'native' => 'Persian', 'direction' => 1, 'enabled' => 1, 'plurals' => 0, 'formula' => '', 'domain' => '', 'prefix' => '', 'weight' => 0, 'javascript' => ''));
  }else{
  }
}

فایل common.inc

کدی که باید اضافه شود:
  global $language;
  $mylang = $language->language;
--------------------------------------------------

بین این دو خط:
function format_date($timestamp, $type = 'medium', $format = '', $timezone = NULL, $langcode = NULL) {
  if (!isset($timezone)) {

تغییر بعدی:
کد قبل از اعمال تغییرات:

if (strpos('AaDlM', $c) !== FALSE) {
      $date .= t(gmdate($c, $timestamp), array(), $langcode);
    }
    else if ($c == 'F') {
      // Special treatment for long month names: May is both an abbreviation
      // and a full month name in English, but other languages have
      // different abbreviations.
      $date .= trim(t('!long-month-name '. gmdate($c, $timestamp), array('!long-month-name' => ''), $langcode));
    }
    else if (strpos('BdgGhHiIjLmnsStTUwWYyz', $c) !== FALSE) {
      $date .= gmdate($c, $timestamp);
    }

------------------------------------------
کد بعد از اعمال تغییرات:

if (strpos('AaDlM', $c) !== FALSE) {
if($mylang=="fa"){
$date .= t(jdate($c, $timestamp), array(), $langcode);
}else{
$date .= t(gmdate($c, $timestamp), array(), $langcode);
}
    }
    else if ($c == 'F') {
      // Special treatment for long month names: May is both an abbreviation
      // and a full month name in English, but other languages have
      // different abbreviations.
if($mylang=="fa"){
$date .= trim(t('!long-month-name '. jdate($c, $timestamp), array('!long-month-name' => ''), $langcode));
}else{
$date .= trim(t('!long-month-name '. gmdate($c, $timestamp), array('!long-month-name' => ''), $langcode));
}
    }
    else if (strpos('BdgGhHiIjLmnsStTUwWYyz', $c) !== FALSE) {
      if($mylang=="fa"){
$date .= jdate($c, $timestamp);
}else{
$date .= gmdate($c, $timestamp);
}
}

فایل form.inc

کد قبل از اعمال تغییر:
      case 'year':
        $options = drupal_map_assoc(range(1900, 2050));
        break;
    }
-----------------------------------

کد بعد از اعمال تغییر:
      case 'year':
  if($form_lang == "fa"){
        $options = drupal_map_assoc(range(1300, 1400));
  }else{
        $options = drupal_map_assoc(range(1900, 2050));
  }
        break;
    }

فایل comment.modle

کدی که باید اضافه شود:
global $language;
if($language->language == 'fa'){
$edit['date'] = drupalcms_node_date($edit['date']);
}
----------------------------

بین این دو خط:
    // As of PHP 5.1.0, strtotime returns FALSE upon failure instead of -1.
    if (strtotime($edit['date']) <= 0) {

تغییر بعدی:
کد قبل از اعمال تغییر:
if (!isset($comment_values['date'])) {
    $comment_values['date'] = 'now';
  }
----------------------------------
کد بعد از اعمال تغییر:
if (!isset($comment_values['date'])) {
    $comment_values['date'] = 'now';
  }else{
  global $language;
  $comment_values['date'] = drupalcms_node_date($comment_values['date']);
  }
  }

فایل: node.module

کدی که باید اضافه شود:
global $language;
$node->date = drupalcms_node_date($node->date);
}
---------------------------------

بین دو خط زیر:
    // Validate the "authored on" field. As of PHP 5.1.0, strtotime returns FALSE instead of -1 upon failure.
    if (!empty($node->date) && strtotime($node->date) <= 0) {

تغییر بعدی:
کدی که باید اضافه شود:
  global $language;
$node->date = drupalcms_node_date($node->date);
}
-------------------------------

بین دو خط زیر:
}
  $node->created = !empty($node->date) ? strtotime($node->date) : time();

عضو شده: 14 مرداد 1390

فوق العاده بود :)
واقعا ممنون که تجربیات خودتو در اختیار همه گذاشتی.

ممنون
دستت درد نکنه.

عضو شده: 26 فروردین 1389

با سلام
ضمن تشكر از جناب آقاي هیرش و زحمات صميمانه ايشان.

من يكي از سايت هاي طراحي شده را از نسخه 6.22 به نسخه 6.24 ارتقاء دادم

با توجه به اشاره مجدد جناب آقاي هيرش در مورد استفاده از ماژول Calendar Systems ، من به جاي استفاده از نسخه تهيه شده توسط جناب آقاي هيرش كه زحمت زيادي براي آن كشيده شده ، نسخه 6.22 را مستقيما به نسخه اصلي 6.24 ارتقاء دادم.

مراحل كار :
حتما سايت را درحال نگهداري قرار دهيد و آن را آفلاين نمائيد .

1- تهيه نسخه پشتيبان از كل سايت شامل كليه فايلها در مسير سايت + ديتابيس سايت ******* Backup or Die *******

2- حذف هسته دراپال 6.22 (مسير sites حذف نگردد )
3- كپي هسته دراپال 6.24
4- در فايل Setting.php دستور $update_free_access = FALSE; را به دستور $update_free_access = TRUE; و برگرداندن آن بعد از بروز رساني.

5- كپي ماژولهاي مورد نياز براي بروز رساني (ممكن است بعضي از ماژول هاي شما نياز به بروز رساني داشته باشند)
6- كپي ماژول Calendar Systems در مسير sites\all\module و اعمال فايل patch آن در فايل Common.inc در مسير includes
7- اجراي update.php
8- نصب ماژول Calendar Systems و انجام تنظيمات آن مطابق فايل راهنماي آن در Readme.txt

و اتمام كار

من به مشكي برنخوردم انشاا.. شما هم مشكلي نداشته باشيد.

باز مجددا يادآوري مي كنم حتما از كل سايت و ديتابيس آن نسخه پشتيبان تهيه نمائيد و سايت را درحالت آفلاين قراردهيد .

اگر سايت بعد از ارتقاء بالا نيامد و خطاي سروري داد در فايل .htaccess تغيير زير را اعمل نمائيد .

Options +FollowSymLinks را به
Options +SymLinksIfOwnerMatch تبديل نمائيد .
ممكن است شما قبلا تغييراتي در فايل htaccess انجام داده باشيد . مجددا بررسي و تغييرات خود را اعمال نمائيد.

با نسخه دوست خوبمون هیرش من یکبار نصب کردم....ولی مشکلاتی نمایشی با نسخه فارسی این سایت داشت

یکی اینکه قالب گارلند نشون میده توسط این سایت تغییر داده شده و اصلاحاتی رو دیده

یکی اینکه زبان پیشفرض سایت فارسی نبود
فونت پیشفرض...اینکه نصب دروپال فارسی نبود...دروپال ترجمه نشده بود.

چرا اینجوریه؟ وقتی نسه فارسی این سایت رو نصب کرده باشی حالا که بخوای با این آپدیت کنی مشکلی از لحاظ ترجمه نیست منتها برای نصب مشکل است...فایل ترجمه کل دروپال کدومه و کجا قرار ش دادند/

یکی اینکه زبان پیشفرض سایت فارسی نبود
فونت پیشفرض...اینکه نصب دروپال فارسی نبود...دروپال ترجمه نشده بود.

چرا اینجوریه؟ وقتی نسه فارسی این سایت رو نصب کرده باشی حالا که بخوای با این آپدیت کنی مشکلی از لحاظ ترجمه نیست منتها برای نصب مشکل است...فایل ترجمه کل دروپال کدومه و کجا قرار ش دادند/

ممنون که خبر دادی. دلیلش این بود که فایل پوشه پروفایل کپی نشده بود و تصحیح کردم.
بعد از دانلود فایل نام اون رو تغییر بدید به «drupal-6.24.tar.7z» سپس اون رو از حالت فشرده خارج کنید.

یکی اینکه قالب گارلند نشون میده توسط این سایت تغییر داده شده و اصلاحاتی رو دیده

این رو متوجه نشدم.

ضمیمهاندازه
drupal-6.24-fixed2.tar_.rar 938.26 کیلو بایت

ممنونم که پیگیر هستید..حالا مورد اینجاست که اگه نخواهیم دردسر این دروپال فارسی رو داشته باشیم و با افزونه کالندر سیستم کار نیم به چه صورته..

تمام این تاپی به موضوع تاریخ شمسی اشاره داره ... درسته؟ پس با این حساب با ین تغییرات تاریخ شمسی درست میشه.

1- ما به جای انجام این کارها افزونه calendar system رو استفاده کنیم کافیه؟
2- آیا اعداد به فارسی هست؟ مثلا حتی توی نسخه این سایت هم اعداد به فارسی نیستند . مثلا 12 اگلیسی هست و اعداد فارسی نداره..
3-برای نمایش تاریخ در قسمتی از سایتی که با دروپال نسه فارسی این سایت نصب شده باشه کافیه کد پی اچ پی رو بذاریم توی قالب و تاریخ روز رو بمون بگه..حالا نکت اینجاست که در صورتی که calendar system استفاده بشه امکان استفاده از کد برای نمایش تاریخ دقیق امروز هست یا نه؟ با چه صورت؟

سه سوال در ارتباط با تاریخ فارسی شده توسط این سایت بود..حالا یه توضیح کلی:

4- اگر ما بیایم و فایل fa رودر profile/default/translation بریزیم + نصب افزونه calendar systems : دیگه مشکلی نیست؟ یعنی تفاوتی نداره ؟

5- افزونه کالندر سیستم با ویوز و یا آرشیو ویوز مشکل داره درسته؟

ممنون

1- افزونه Calendar system تاریخ رو شمسی می‌کنه. شما استفاده کنید اگر کافی نبود درخواست بدید قابلیت مورد نظرتون بهش اضافه بشه، یا خودتون کمک کنید تا اضافه بشه. اینجوریه که یک ماژول پیشرفت می‌کنه.

۲- مشکل اعداد همچنان باقی هست. تو فکر ساختن ماژولی هستم که این مشکل رو رفع کنه، انشاءالله که درست بشه.

۳- این ماژول هم توابعی برای نمایش تاریخ داره، فکر کنم بشه هر جایی ازش استفاده کرد.

۴ و ۵ رو هم آزمایش کنید اگر مشکلی بود، به ما هم خبر بدید ;)

سلام، آقای هیرش از اینکه میبینم بالاخره یک نفر کاری می کنه جای خوشحالی داره منظورم برای همین رفع مشکل اعداد است برای همین خواستم چند نکته را بگم شاید کمکی کنه:
1- شما که می خواهی یک کاری انجام بدی کاره اساسی و بنیادی کن و یک افزونه مثل همین افزونه ورد پرس بنویس که خدا و پیغمبری باشه که هم تاریخ درست کنه هم اعداد را هم ی و ک و 4 و 6 فارسی ( این فایلی که معرفی کردم همه این کدها را دارد و حتی بیشتر)
2- سعی کن بازم مانند همی افزونه وردپرس فالهای مبدل را یکجا در یک فایل قرار ندی که برای هر بار استفاده نیاز به تجزیه و تحلیل این همه کد باشه و برای هر استفاده به فایل مختص خودش ارجاع داده بشه
4- برای مبدلت از فایل همیین سایتی که معرفی کردم در انجمن استفاده کن که هم پشتیبانی داره و هم خیلی از حجم کاریت کم می شود در ضممن در اون پست هم گفتم که من محتویات فایل سایت مورد بحث را با فایل persiandate.inc عوض کردم اعداد در تاریخ درست به فارسی نمایش داده می شود ولی فقط اعداد تاریخ و فقط یک مشکل داره... تونستی اون پست را بخون

آدرس سایت فایل مبدل: jdf.dcr.ir

موضوع ارسال شده در انجمن: مبدل تاریخ و زمان شمسی (جلالی)

5- اگر خواستی فقط برای تبدیل اعداد کار کنی از این فایل استفاده کن اون هم جالبه و در افزونه وردپرس هم از اون استفاده شده ظاهراً اسمش فارسی نامبره و متعلق به آقای فرهادی است. البته به نظر من یک کار اساسی بشه خیلی بهتره تا اینکه هر بار یکی برای یک قسمت کار کنه اینطور بار فارسی سازی دروپال چندتا برنامه می خوای یکی اعداد را تصحیح کنه یکی اون چهار اختلاف فارسی و عربی و دیگری تاریخ.

آدرس: www.farhadi.ir نام فایل: farsinu
6- در صورتی که به نظرت این حجم کاری زیاد است می تونی مثلاً با در نظر گرفتن امکانات دیگر فعلاً از تبدیل اعداد شروع کنی و به مرور زمان بقیه امکانات را به افزونت اضافه کنی
7- کمکی خواستی مطرح کن از دستم بربیاد دریغ نمی کنم امیدوارم بقیه دوستان هم همین کار را بکنند.
8- امیدوارم شما به نتیجه برسی و موفق باشی

راهنمای خیلی خوبی بود. ممنون که وقت گذاشتی.

من هم معتقدم کار اساسی و بنیادی باشه خیلی بهتره اما برای این کار به کمک بقیه دوستان هم نیاز هست.
لطفا هر پیشنهاد و راهنمایی دارید در اینجا یا در صفحه پروژه مطرح کنید

عضو شده: 10 فروردین 1390

دوستان این ماژول calendar_system رو من فعال کردم اما ساعت رو میریزه به هم.

من تایم زون رو گذاشتم رو 3:30+

زمانیکه این ماژول فعال نیست. ساعت سیستم درسته. تاریخ هم درسته. اما به میلادی هست. مثلا میزنه جمعه 02 مارچ 2012

اما وقتی این ماژول رو فعال میکنم و حالت ایرانی رو هم تنظیم میکنم. تاریخ رو درست نشون میده. جمعه 12 فروردین 1390 اما ساعت به هم میریزه و دروافع حتی با انتخاب مقادیر متفاوت تایم زون هم نمیشه ساعت رو تنظیم کرد.

کسی در این مورد به مشکلی خورده ؟

نسخه 6.25 ارائه شده ولی امنیتی نیست.
1 چ تغییراتی در نسخه جدید صورت گرفته؟
2- من با روش گفته شده برای دروپال 6.24 خواستم فارسی کنم منتها در خط 1405 common.inc خطا میگیره.فکر کنم این روش برای این نسخه جواب نده.

پیام خطا چی بود؟

عضو شده: 8 اسفند 1390

سلام دوستان

پیشنهاد می کنم حالا که دارید زحمت اپ به 6.24 می کشید یه دفعه ببرید رو d.7 - درسته شاید تازه اوایلش باشه و باگ هاش هنوز داره گرفته میشه ولی خیلی از 6 بهتره
خیلی هوشمند تر شده - 6 هم چند وقت دیگه مثل 5 منسوخ میشه با توجه به اینکه 8 و 9 هم در راهه

موفق باشید

عضو شده: 8 اسفند 1390

بیشتر به این دلیل میگم که پشتیبانی از 7 بین ایرانی ها خیلی دیر اتفاق میفته - اون وقت تازه داره 8 میاد روی کار - تا چند وقت دیگه پشتیبانی از 6 هم تموم میشه

شما درست میگید. سرعت پیشرفت ما ایرانیها خیلی پایین اومده

البته ماژولها برای دروپال 7 هم هنوز کامل نشدن. خیلی از ماژولها در دروپال 6 هستند که مشابهشون رو در ورژن 7 نداریم.

من در این تاپیک دستورالعملی که هیرش عزیز قرار دادن رو انجام دادم.

نتیجه کار رو نوشتم.

نمیدونم چرا ساعت رو درست انجام نمیده. جالبش اینجاست که روی لوکال من درست کار میکنه. اما روی سایت اصلی مشکل داره.

ساعت سرور درسته چون در حالت بدون تغییرات همه چی درست نشون داده میشه.

لطفا تاپیک مورد نظر رو ببینید و پست اخر رو بخونید.

عضو شده: 6 بهمن 1388

من نسخه موجود در همین سایت رو به 6.25 ارتقا دادم. 2 جا هم تستش کردم و مشکلی ندیدم. فکر می کنم بتونید ازش استفاده کنید. اگر مشکلی بود بگید:

http://navid.kashani.ir/static/drupal-6.25-fa.zip

تنظیمات نمایش دیدگاه

روش مورد نظر را برای نمایش دیدگاهها را انتخاب کنید و بر روی گزینه "ذخیره تنظیمات" کلیک کنید