|
16 دی, 1390 - 15:14
از دوستانی که توانایی های بالفعلی در دروپال دارند جهت همکاری دعوت به عمل می آید
18 دی, 1390 - 01:47
#2
سلام
18 دی, 1390 - 15:08
#3
سلام تا با ارائه کارهای قوی نظر اونها رو بیشتر جلب کنم و در آینده کارهای حرفه ای و تاثیر گذار تری را ارائه بدیم به نظر من کارهایی که با دروپال می تونیم انجام بدیم خیلی بیشتر از توانایی های موجودمان هست و تنها نقطه ضعفمان در انجام کارهای گروهی است . و من از دوستان خواستم تا با معرفی خود و توانمدی هایی که دارند در انجام این پروژه ها سهیم بشوند.
1 بهمن, 1390 - 20:38
#4
دوست عزیز با کمال احترام به نظر خودت پروژه هات اونقدر بزرگ هستند که نیازمند کار گروهی باشند به فرض یک فروشگاه اینترنتی هرچقدر هم امکانات و پرو بال بهش بدی پروژه ی عظیمی که نیاز به یک تیم داشته باشه(تیم برنامه نویسی) نخواهد شد و به فرض هم که بشه مگر برای این پروژه توی میهن عزیزمون ایران چقدر پول میدن که آدم بخواد با کسی در پیاده سازیش شریک بشه شما چنانچه نیاز به جذب نیرو داری باید لا اقل در مورد پروژه ، و برآورد مالی و زمانیش شفاف صحبت کنی.
3 بهمن, 1390 - 00:54
#5
ممنونم از حسن نظر شما ولی برای انجام پروژه فقط دروپال کار نیاز نیست ، به نظر من دروپال و سیستم مدیریت محتوا 40 درصد کاره! بقیه همی میرسه به طراحی ظاهری ( که بیش از همه باید توجه بشه) و کار تحلیل و کاربردپذیری و... پس اگر قصد دارید تیم برای طراحی راه اندازی کنید فقط به دنبال دروپال کار نباشید! که کار به شکست می خوره. موفق و پیروز باشید. |






مطمئنا اکثر دوستان به تنهایی توانایی بالا آوردن یک سایت رو دارند ولی هدف من کار گروهی است.
پروژه اول مربوط به یک فروشگاه رنگ می باشد افرادی که در این زمینه توانایی پیاده سازی بخش هایی از این کار رو دارند
با ارائه نمونه کارهای خود در بخش مورد نظر چه در سایت خود و چه در سایت های خارجی اعلام کنند
در صورتی که پیشنهاد آنها قبول شد در مورد حقوق و مزایا با هم صحبت خواهیم کرد با تشکر